Til hovedinnhold linkedin facebook email phone-call
Some alt text

Kontakt

Ta gjerne kontakt

Ledelsen og styret i Maritime & Merchant har til sammen meget solid erfaring både innen bankvirksomhet og shippingnæringen. Ta gjerne kontakt for en kaffe og en prat!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med noe?

  • Ta kontakt på telefon: +47 22 39 83 70
  • Kontaktinformasjon for innskuddskunder: info@mmbank.no
  • Kontaktinformasjon for kredittkunder: sales@mmbank.no

Åpningstider kundeservice:

  • Mandag - fredag: 09:00 - 16:00 (sommertid juni - august 09:00 - 15:00)
  • Lørdag og søndag: stengt
  • Banken holder stengt alle offentlige fri- og helligdager, samt julaften og nyttårsaften.

Ledelsen

Halvor Sveen

Ceo

Halvor Sveen har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo. Sveen har lang ledererfaring innen bank og shipping, fra selskaper som Gjensidige NOR, Grieg Shipping Group og Pareto Bank ASA, hvor han også ledet bankens Shipping & Offshore satsning.

Per Ugland

CCO

Per Ugland er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har 35 års erfaring fra DNB, med ulike lederstillinger fra bankens Shippingdivisjon, Investor Relations, Kreditt og Risikostyring samt generell administrasjon på konsernnivå.

Lars Fossen

CCO/CRO og COO

Lars Fossen er utdannet handelsøkonom med en rekke tilleggsutdannelser innen bank og finans. Han er sertifisert intern revisor. Han har erfaring fra ledererstillinger i DNB og som viseadministrerende direktør i Toten Sparebank. Han har videre bred ledererfaring fra Eika-Gruppen blant annet som konserndirektør på Bankdrift og IT.

Tor Stenumgaard

CFO

Tor Stenumgård har en MBA. Han har bred erfaring fra rente- og valutamarkedet i selskaper som DnB Markets, Chase Manhattan Bank, ABG Sundal Collier, Swedbank/First Securities og SpareBank1 Markets.

Styret

Endre Røsjø

Styreleder

Endre Røsjø er en norsk investor og aktiv eier innenfor en rekke industrier; shipping, eiendom, olje og energi, media og verdipapirer. Han utdannet på NHH og innehar en MBA fra Harvard. Han er styreleder og eneeier av Centennial AS og Pinemont Securities Ltd, medlem av London Stock Exchange.

Henning Oldendorff

Styremedlem

Henning Oldendorff er eneeier og styreleder i Egon Oldendorff GmbH & Co KG, som eier Oldendorff Carriers, en ledende internasjonal operatør og skipseier innen tørrbulk, med en årlig omsetning på cirka fire milliarder dollar og med rundt 4.000 ansatte.

Arne Blystad

Styremedlem

Arne Blystad driver omfattende investerings og operativ virksomhet gjennom Blystad Gruppen. Gruppen investerer hovedsakelig innen shipping, offshore og eiendom primært gjennom selskapene Arne Blystad AS, Offshore Heavy Transport AS, Blystad Shipholding AS, Spencer Energy AS, Spencer Holding AS samt Spencer Finance Corp Inc.

Nikolaus Oldendorff

Styremedlem

Nikolaus Oldendorff er eier av det ledende tyske rederiet Reederei Nord GmbH. Han har en Master of Science fra CASS i London, Shipping and Trading. Før han begynte i Reederei Nord i 2010, hadde han forskjellige stillinger i internasjonal shipping og maritim industri; Aker Yards, Bocimar, Maersk Broker og Deutsche Schiffsbank.  

Ingrid Elvira Leisner

Styremedlem

Ingrid Elvira Leisner har årelang erfaring som medlem og leder av revisjonskomitéer fra en rekke styrer innen sektorer som shipping, farmasi og olje, blant annet fra Statoil Norge AS. Hun er utdannet siviløkonom fra University of Texas, USA.

Karin S. Thorburn

Styremedlem

Karin S. Thorburn er professor i finans ved NHH og professor II ved The Wharton School of University of Pennsylvania i USA. Hun er styremedlem i Global LNG Services AS og SEB Investment Management AB, og var tidligere styremedlem i Nordea Bank Norge ASA. I 2016 var hun medlem av Mork-utvalget, som vurderte aksjeandelen i Statens pensjonsfond utland (Oljefondet). Hun har en doktorgrad i finans fra Stockholm School of Economics.

Magnus Leonard Roth

Styremedlem

Magnus Leonard Roth har lang erfaring fra den maritime sektor. Han var med å grunnlegge Ocean Trawlers som ble en ledende aktør innen industrielt fiske i perioden 1997-2016 og hadde ledende posisjoner i dette selskapet. Han er en aktiv investor i norsk og internasjonal shipping.

Linda Christin Hoff

Styremedlem

Linda Christin Hoff har lang erfaring fra bank og finans, og er nå CFO i Pexip AS. Hun har 13 års erfaring fra Nordea Bank hvor hun jobbet i Shipping og Offshore avdelingen i forskjellige lendende stillinger i Oslo, New York og London. I perioden 2012-2017 arbeidet hun i Norske Skog ASA som CFO. Linda Christin Hoff er Siviløkonom med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI.

Vibeke Gwendoline Fængsrud

Styremedlem

Fængsrud er gründer og daglig leder av House of Math AS, er styremedlem i Songa Bulk ASA, og har hatt diverse styreverv innen akademia. Hun har utgitt 27 publikasjoner innen matematikkfaget, og tar nå en master i matematikk ved Universitetet i Oslo. Fængsrud har også en PPU og en bachelorekvivalent i fysikk og matematikk, i tillegg til en Executive Bachelor i International Business and Leadership ved BI.

Maritime & Merchant Bank ASA
Haakon VIIs gate 1,
0161 Oslo Norway